Restaurant Fred

'De kracht van Vink is dat ze geen standaard oplossingen leveren, maar flexibel zijn en maatwerk koeling afleveren.'

Chef-kok Fred Mustert

Fred Mustert, chef-kok en eigenaar van sterrenrestaurant Fred, kookt al 20 jaar de sterren van de hemel, eerst bij restaurant Zwethheul in Schipluiden en La Vilette in Rotterdam en nu bij Restaurant Fred in Rotterdam waar hij maar liefst twee Michelinsterren wist binnen te halen. Restaurant Fred werd in de afgelopen jaren uitgeroepen tot het mooiste restaurant van Nederland en met de beste wijnkaart van Nederland.

Koelinstallatie moet altijd blijven draaien

In dit exclusieve restaurant draait alles om klasse en kwaliteit. Fred Mustert is al jarenlang een tevreden klant van Vink Koeltechniek en legt uit waarom: 'Wij werken super efficiënt en hebben producten van hoge kwaliteit dus we moeten er van op aan kunnen dat de koelinstallatie altijd blijft draaien en goed op temperatuur blijft. Vink begrijpt hoe belangrijk het voor mij is om door te kunnen gaan. Als er wat is, wordt het snel opgelost.'

'Vink levert solide koelmateriaal'

‘Koeltechnisch heb ik altijd alles bij Vink gedaan, omdat alles van hoge kwaliteit moet zijn. Vink levert solide koelmateriaal van goede kwaliteit. Ik heb grote wijnkasten die op temperatuur moeten blijven, een koelcel, gekoelde werkbanken in de keuken, airconditioning, diepvriezers, ijsblokjesmachines, kaaskoeling en buffetkoeling'

Maatwerk koeling door Vink

De specialiteit van Vink is het leveren van maatwerk. Deze antieke kaastafel bijvoorbeeld stamt uit 1800. De kazen moeten bewaard worden bij een temperatuur tussen de 10-12 ⁰C. Vink heeft een speciale koelunit om de antieke wagen heen gebouwd, met daarin een ontgeuringsinstallatie om het restaurant te vrijwaren van vervelende luchtjes.

De kracht van Vink

De kracht van Vink is dat ze geen standaard oplossingen leveren, maar maatwerk koeling. Als iets niet voorradig is, is er niks aan de hand, want dan kunnen ze het altijd zelf voor je maken.

Airconditioning luistert nauw

‘In elk restaurant is luchtbehandeling en airco een grote uitdaging. Je wilt niet dat gasten in het restaurant last hebben van stank uit de keuken. Er moet balans zijn tussen de afzuigkap in de keuken en de aanvulling van verse lucht in het restaurant, maar er moet geen onderdruk in het restaurant ontstaan. Dat luistert allemaal heel nauw. Gelukkig heb ik hier nooit problemen mee gehad. Je moet begrijpen wat lucht doet en hoe je dat kunt leiden, en dat kan Vink als de beste.'

contact Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking over onze koeloplossingen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee in een persoonlijk gesprek.