Werkwijze

Doen waar je goed in bent...

Vink Koeltechniek is gespecialiseerd in het faciliteren van innovatieve koel- en vriestechniek voor commerciële en industriële organisaties.

Duurzame koudetechniek

Voor ons zit de mooiste uitdaging in het realiseren van innovatieve en duurzame koeloplossingen voor onze opdrachtgevers. Samen met onze klanten zoeken we net zo lang door totdat we de beste koeloplossing hebben gevonden.

Energiezuinige koelinstallaties

Daarbij richten we ons op duurzame koudetechniek en energiezuinige koelinstallaties. Vervolgens wordt de gekozen koeltechnische oplossing op maat gemaakt in de fabriek of op locatie.

Vink Koeltechniek Zuid-Holland

Het bedrijf Vink Koeltechniek Zuid-Holland bevindt zich in Bergambacht. Aan de Timmerfabriekstraat 16 hebben we een eigen productieruimte waar innovatieve koeltechniek bedrijven wordt ontworpen en getest. Waar andere koeltechnische bedrijven alleen locaal of regionaal werken, is Vink werkzaam in heel Nederland als koeltechnisch bedrijf.

Ervaren koeltechniekers

Onze monteurs zijn ervaren, hebben alle vereiste papieren en leveren snelle service. De afgelopen veertig jaar heeft Vink zich bewezen als een betrouwbaar en innovatief koeltechnisch bedrijf.

De kernwaarden van Vink Koeltechniek

Betrouwbaar, praktisch, innovatief en flexibel. Dat zijn de kernwaarden van Vink Koeltechnisch bedrijf. In de afgelopen 40 jaar heeft Vink haar leidende marktpositie bewezen in de commerciële en industriële koeltechniek.