Team

Wij zijn Vink Koeltechniek. Met gedreven vakmensen zorgen we ervoor dat we altijd de beste oplossing voor onze klanten hebben. En met onze service staan we letterlijk 24/7 voor onze klanten klaar. Wil je ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk dan bij onze vacatures.

Maak kennis met ons team

Jorie Koelmonteur

Jorie is onze expert in industriële automatisering. Hij houdt zich bezig met het tekenen en ontwerpen van de technische kant van onze installaties zoals onze schakelkasten. Jorie wisselt het tekenen en het daadwerkelijk bouwen graag met elkaar af. In zijn vrije tijd toert hij met zijn Puch door Nederland.

Erwin Koelmonteur

Erwin zorgt ervoor dat elk koeltechnisch project gesmeerd verloopt. Hij heeft snel in de gaten wat er moet gebeuren, en weet van aanpakken. Met zijn portie humor zorgt hij voor een fijne sfeer in elke werkomgeving. In zijn vrije tijd verslaat hij (bijna) iedereen met darten.

Nico Koelmonteur

Nico zoekt het liefst de meest complexe uitdagingen. Nico heeft over de hele wereld zijn expertise ingezet, maar bij Vink komt hij helemaal tot zijn recht. Het leukst vindt Nico om zijn ideeën in 3D uit te tekenen en vervolgens zelf op te bouwen. In zijn vrije tijd is hij in de Biesbosch te vinden.

Marco Projectleider

Marco heeft ontzettend veel ervaring in de koeltechniek, en deze ervaring gebruikt hij graag in zijn rol als projectleider. Marco is zowel op kantoor als bij een project te vinden. Hij houdt altijd het overzicht en zorgt dat elke klus op tijd klaar is. In zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn klassieke motorfietsen.

Maarten Officemanager

Maarten heeft er vooral plezier in als alles ‘binnen’ op rolletjes loopt. Van boodschappen bestellen tot het ontwikkelen van een Finance dashboard, hij doet het allemaal. Hij is op kantoor het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. In zijn vrije tijd is hij achter z’n drumstel te vinden.

Adriaan Eigenaar

Adriaan is samen met Simon eigenaar van Vink Koeltechniek. Adriaan kan elke installatie dromen, en vind je door heel het land om eventuele storingen bij onze klanten zo snel mogelijk op te lossen. Ook zorgt hij er met preventief onderhoud voor dat onze klanten bijna nooit stilstaan. In zijn vrije tijd vaart hij graag een rondje met z’n boot.

Simon Eigenaar

Simon is samen met Adriaan eigenaar van Vink Koeltechniek. Je vind hem vaak in gesprek met onze klanten. Hij combineert zijn technische kennis met zijn ervaring om klanten te voorzien van een perfecte oplossing voor hun koeltechnische uitdagingen. In zijn vrije tijd is hij vaak in de polder te vinden op zijn racefiets.

Andrew Koelmonteur

Andrew heeft ruime ervaring opgedaan in de timmer-branche en deze expertise zet hij graag in bij het opbouwen van onze geavanceerde koel- en vriesinstallaties. Andrew denkt graag mee met de klant en krijg je niet snel gek. In zijn vrije tijd gaat Andrew graag wat leuks doen met zijn gezin.

Jeroen Koelmonteur

Jeroen is altijd in een goede bui. Met zijn ruime ervaring in de koeltechniek weet hij van ieder project een succes te maken. Op complexe grote projecten komt Jeroen het beste uit de verf en hij staat altijd klaar om mensen te helpen. In zijn vrije tijd is Jeroen een echte barbecue-expert.