Team

Wij zijn Vink Koeltechniek. Met gedreven vakmensen zorgen we ervoor dat we altijd de beste oplossing voor onze klanten hebben. En met onze service staan we letterlijk 24/7 voor onze klanten klaar. Wil je ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk dan bij onze vacatures.

Maak kennis met ons team

Jorie Eigenaar

Jorie is samen met Simon eigenaar van Vink Techniek. Hij is onze expert in industriële automatisering en houdt zich bezig met de elektrotechnische kant van onze installaties. Daarnaast organiseert Jorie alle service zaken en is hij ook zelf regelmatig hiervoor op pad. In zijn vrije tijd toert hij met zijn Puch door Nederland.

Erwin Koelmonteur

Erwin zorgt ervoor dat elk koeltechnisch project gesmeerd verloopt. Hij heeft snel in de gaten wat er moet gebeuren, en weet van aanpakken. Met zijn portie humor zorgt hij voor een fijne sfeer in elke werkomgeving. In zijn vrije tijd verslaat hij (bijna) iedereen met darten.

Nico Koelmonteur

Nico zoekt het liefst de meest complexe uitdagingen. Nico heeft over de hele wereld zijn expertise ingezet, maar bij Vink komt hij helemaal tot zijn recht. Het leukst vindt Nico om zijn ideeën in 3D uit te tekenen en vervolgens zelf op te bouwen. In zijn vrije tijd is hij in de Biesbosch te vinden.

Marco Projectleider

Marco heeft ontzettend veel ervaring in de koeltechniek, en deze ervaring gebruikt hij graag in zijn rol als projectleider. Marco is zowel op kantoor als bij een project te vinden. Hij houdt altijd het overzicht en zorgt dat elke klus op tijd klaar is. In zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn klassieke motorfietsen.

Simon Eigenaar

Simon is samen met Adriaan eigenaar van Vink Koeltechniek. Je vind hem vaak in gesprek met onze klanten. Hij combineert zijn technische kennis met zijn ervaring om klanten te voorzien van een perfecte oplossing voor hun koeltechnische uitdagingen. In zijn vrije tijd is hij vaak in de polder te vinden op zijn racefiets.

Andrew Koelmonteur

Andrew heeft ruime ervaring opgedaan in de timmer-branche en deze expertise zet hij graag in bij het opbouwen van onze geavanceerde koel- en vriesinstallaties. Andrew denkt graag mee met de klant en krijg je niet snel gek. In zijn vrije tijd gaat Andrew graag wat leuks doen met zijn gezin.

Jeroen Koelmonteur

Jeroen is altijd in een goede bui. Met zijn ruime ervaring in de koeltechniek weet hij van ieder project een succes te maken. Op complexe grote projecten komt Jeroen het beste uit de verf en hij staat altijd klaar om mensen te helpen. In zijn vrije tijd is Jeroen een echte barbecue-expert.

Adriaan Koel- en servicemonteur

Adriaan kan elke installatie dromen, en vind je door heel het land voor preventief onderhoud en om eventuele storingen bij onze klanten zo snel mogelijk op te lossen. Adriaan werkt aan een carrièreswitch, maar we kunnen hem eigenlijk nog niet missen. In zijn vrije tijd vaart hij graag een rondje met z’n boot.

Roy Koelmonteur

Roy is altijd vriendelijk en attent. Als koelmonteur staat hij zijn mannetje en vindt hij het geweldig om steeds weer bij te leren. Bij Vink Koeltechniek vindt hij volop ruimte om zich verder te ontwikkelen in de industriële installaties en het werken met natuurlijke koudemiddelen. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en geniet hij van reizen.

Titia Office manager

Titia organiseert het reilen en zeilen van de interne organisatie. Of het nu gaat om de administratie, HR werkzaamheden, uren- en salarisverwerking, opleidingen of het opnemen van uw telefoongesprek; alle werkzaamheden zal zij met plezier uitvoeren. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen, werken in haar groentetuin. Bovenal vindt ze het geweldig om oma te zijn.

Hemraadj Leerling koelmonteur

Hemraadj is de jongste telg in ons team en loopt altijd mee met een van de ervaren koelmonteurs in nieuwbouw projecten. Hij volgt een BBL opleiding Koeltechniek in Rotterdam. In zijn vrije tijd voetbalt hij en gaat hij graag uit met vrienden.