Over Vink

Doen waar je goed in bent

Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend dat je er niet meer over nadenkt. Je draait de kraan open en er komt water uit, je draait de sleutel om en je auto start en een half uur voor je thuis bent, zet je via de smartphone de verwarming vast wat hoger. Toch zit daar een hoop onzichtbaar en vaak complex werk achter. Net als bij onze koeltechniek.

Bij Vink Koeltechniek

staan we voor diezelfde filosofie, of het nu gaat om industriële koel- en vriesinstallaties, proceskoeling of ambachtelijke ijsbereidingsmachines. Uiteindelijk wil jij namelijk doen waar je goed in bent, zonder dat je je druk hoeft te maken over randzaken.

Als het op koeltechniek aankomt,

zorgen wij ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent. Dat gaat verder dan alleen het neerzetten van een koel- of vriescel. We verzorgen een oplossing van ontwerp en engineering tot en met het onderhoud. Of je nu een heel specifiek probleem hebt, iets dat technisch lastig is, of iets dat precies moet aansluiten bij het productieproces: wat je probleem ook is, wij gaan er graag mee aan de slag.

Juist als het moeilijk wordt,

gaan wij op het puntje van onze stoel zitten. Wij leveren geen kant-en-klare, dertien-in-een-dozijnproducten, maar oplossingen die precies bij jouw situatie passen. We houden vol tot het helemaal klopt. Innovatief maatwerk dat ervoor zorgt dat je verder kunt met je werk, in welke sector je ook werkzaam bent.

Zo zorgen wij ervoor

dat jij altijd je werk kunt doen. En mocht er toch iets misgaan, dan staan we voor je klaar om alles zo snel mogelijk weer te laten draaien. Geen anonieme klantenservice, maar direct contact met degene die het komt oplossen.

Vink Koeltechniek werkt

aan oplossingen die ervoor zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent. Waar je dus niet elke dag bij na hoeft te denken. Daar zijn wij dan weer goed in. En als we de oplossing dan tot in de puntjes hebben verzorgd en jij er blij mee bent: daar kicken we op.