Engineering & advies

Koudetechniek engineering

Vink Koeltechniek heeft veel technische kennis en ervaring in het toepassen van koudetechniek. De engineers van Vink denken mee met de opdrachtgever in het vinden van rendabele oplossingen door gebruik van milieubewuste en innovatieve koudetechniek. Door haar duurzame aanpak is Vink Koeltechniek in staat om energiezuinig te werken wat resulteert in optimale koudetechnische oplossingen.

Onderzoek in eigen fabriek

Vink kiest niet voor standaardoplossingen maar is flexibel en innovatief. Dankzij ruime productkennis en onderzoeksmogelijkheden in eigen fabriek is Vink Koeltechniek in staat producten te testen en aanpassingen door te voeren waar nodig. Op die manier wordt de meest betrouwbare en efficiënte oplossing geboden die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

Innovatief ontwikkelproces

In het ontwikkelproces worden kritische vragen gesteld, zoals: Kan een andere koeltechniek worden toegepast dan de gangbare? Hoe kan de koelinstallatie zo energiezuinig mogelijk gemaakt worden? Kan er warmteterugwinning worden toegepast? Kunnen natuurlijke koudemiddelen toegepast worden die minder schadelijk zijn voor het milieu?

De beste oplossing

Uit de vele factoren die meespelen zoals energieverbruik, prijs, milieu en betrouwbaarheid, wordt de beste oplossing voor de opdrachtgever gevonden zodat de technische installatie naadloos aansluit en zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet.

Allround koelinstallatiebedrijf Vink koeltechniek engineering

Op zoek naar een allround koelinstallatiebedrijf dat innovatieve koeloplossingen levert waardoor uw kosten geminimaliseerd worden? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.