Nieuwbouw of verbouw

Betrouwbare partner bij bouwprojecten

Aannemers, grootkeukenbedrijven en E&W installateurs die voor grotere projecten ook een deel koeltechniek hebben in te vullen, zijn bij Vink Koeltechniek aan het juiste adres.

Flexibel, snel en kundig

Of het nu gaat om een koelcel, serverkoeling, airconditioning of een bedrijfsrestauratie, de koeltechniekers van Vink ontlasten u graag en zoeken samen met de opdrachtgever naar de meest efficiënte koeltechnische oplossing. Omdat Vink flexibel is, snel werkt en afspraken nakomt, is Vink een betrouwbare partner bij het opleveren van een bouwproject.

Turnkey oplossingen

Door de totaalaanpak van Vink kunnen kosten van de (nieuw)bouw worden geminimaliseerd. Er wordt nauw samengewerkt met diverse specialisten en installateurs om tot het beste eindresultaat te komen. Doordat technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet, wordt bespaard op de operationele kosten.

Subsidies

Het gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen kan energiebesparing opleveren. Ook kan gekeken worden of het project in aanmerking komt voor subsidies door gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor koudetechniek en warmteterugwinning.

Goede samenwerking

Vink is een flexibele en prettige firma, die zich inzet om het beste eindresultaat te bereiken. Daarbij zoekt Vink altijd naar de best passende koeltechnische oplossing die duurzaam en energiezuinig is. Warmteterugwinning en andere innovatieve oplossingen zorgen voor tevreden eindgebruikers.

Heldere communicatie en kwaliteit

Voor Vink is vertrouwen en goede samenwerking op langere termijn belangrijk. Om die reden hecht Vink veel belang aan heldere communicatie, flexibiliteit, en het nakomen van gemaakte afspraken. De installateurs zijn flexibel, tot op het laatste moment inzetbaar en streven naar de hoogste kwaliteit.

Vink Koeltechniek: betrouwbare partner

Innovatief en kostenbesparend

Vink Koeltechniek kan al in het beginstadium meedenken met bouwprojecten en turnkeyopleveringen, waarbij oplossingen voor koeltechniek en verwarming nodig zijn. Het samen zoeken naar innovatieve oplossingen kan kostenbesparing opleveren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.