Logistiek en transport

logistiek-transport

Op- en overslag

Mobiele koelcel

De fijnmazige infrastructuur van snelwegen en rivieren en de diepgewortelde handelsgeest van Nederlanders maken de transportbranche een belangrijk onderdeel van onze economie. Gekoeld vervoer en een professionele mobiele koelcel zijn hierbij onmisbaar.

De transportsector is dynamisch

Met uiterst moderne vrachtauto‘s die voorzien zijn van een mobiele koelcel en koellaadbakken met computergeregelde temperaturen, worden ladingen vervoerd naar alle uithoeken van Europa. Het is belangrijker dan ooit om goed op de hoogte te blijven van de economische ontwikkelingen en de technische ontwikkelingen in de logistieke sector.

Waardevolle partner in gekoeld vervoer

Vink Koeltechniek is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de logistieke koeltechniek en gespecialiseerd in overslag van goederen, gekoelde opslag en gekoeld vervoer in een mobiele koelcel zakelijke goederen. Dat maakt Vink een waardevolle koeltechnische partner voor de sector transport en logistiek.

Mobiele koelcel zakelijke goederen

Een mobiele koelcel is een verplaatsbare koelcel, die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden, zoals een inloopcel tijdens evenementen, maar ook tijdens transport in een koelcel zakelijke goederen. De mobiele koelcel met krachtige koelmotor is in verschillende maten leverbaar en kan gemakkelijk op een aanhanger gelierd worden of in een vrachtwagen met hydraulische laadklep geplaatst worden. Het kan natuurlijk ook worden ingebouwd door onze monteurs.

Overslag en opslag in koelhuizen

Vink heeft ruime ervaring in gekoeld transport in een mobiele koelcel maar ook in het bouwen van gekoelde opslag met behulp van Isocab panelen. Denk aan het zelf ontwerpen en bouwen van koelhuizen en vrieshuizen van 1000 m2 of groter die als overslagplaatsen dienen.

Luchtgekoeld of mechanische koeling

Deze geavanceerde opslagruimten beschikken over mechanische koeling maar kunnen ook luchtgekoeld worden. Deze koelhuizen of vrieshuizen worden volledig op maat gemaakt, en naar de wens van de opdrachtgever ingericht, met de koelcel zakelijke goederen die bij het specifieke product past.

Bouw van vrieshuizen

De mogelijkheden voor bouw van een koelhuis met behulp van de industriële panelen van het Belgische merk Isocab zijn eindeloos. Wat uw behoefte aan koeltechniek ook is, Vink richt zich op het vinden van een unieke koeltechnische oplossing die aansluit bij uw product en bedrijf. Vink adviseert u graag welke koeltechniek of mobiele koelcel het beste bij uw product past. Neem contact op met Vink voor meer informatie.

Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze koelcel pagina.