Totaalaanpak

Voor nieuwbouw of aanpassing van bestaande bedrijfshuisvesting bieden we een totaaloplossing door het gehele proces te begeleiden. Dit bespaart je tijd en geld.

Efficiënte installatie

We zijn ervaren in het leveren van turn-key oplossingen. Door deze totaalaanpak worden de kosten van de (nieuw)bouw geminimaliseerd. Je bespaart op de operationele kosten doordat de diverse technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bijvoorbeeld door gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen die energiebesparing opleveren.

Mogelijk subsidie door innovatie

Er wordt nauw samengewerkt met diverse specialisten en installateurs om tot het beste eindresultaat te komen. Ook kijken we of het project in aanmerking komt voor subsidies door gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor koudetechniek en warmteterugwinning.

Optimaal resultaat

Wij richten ons op energiebesparing en innovatieve techniek, waardoor een optimale balans in het totaalontwerp ontstaat. Door het gehele project bij ons onder te brengen, bent u van alle regeldruk af en zullen de verschillende technische installaties beter op elkaar afgestemd zijn. Zo leveren we een optimaal resultaat tegen minimale kosten.

Vink ontzorgt

Door jarenlange samenwerking met aannemers, installateurs en andere specialisten, kunnen we op een efficiënte manier een compleet project aannemen. Heb je al een voorkeur voor bepaalde leveranciers? Dan kunnen wij ook met andere partijen aan de slag.

Betrouwbare partner bouwprojecten

Aannemers, keukenbedrijven en E&W-installateurs die voor grotere projecten ook een deel koeltechniek moeten invullen, zijn bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een koelcel, serverkoeling, airconditioning of een bedrijfsrestauratie, wij gaan samen met de opdrachtgever op zoek naar de meest efficiënte koeltechnische oplossing. We zijn flexibel en kunnen snel oplossing wegzetten. Zo zijn wij een ideale partner in veel verschillende omstandigheden.

Werkwijze Vink

Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing van uw huidige huisvesting, wij kunnen een aanspreekpunt voor je zijn. We nemen de verantwoordelijkheid van projecten op ons door de installateurs en onderaannemers aan te sturen. Daarbij bewaken wij de planning en kwaliteit.

Verbouwplannen? Neem contact met ons op

Tijdens een oriënterend gesprek denken we graag mee over nieuwbouw of verbouwplannen en de toepassing van technische koelinstallaties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.