Service en onderhoud koudetechniek

Service en onderhoud van je koelinstallatie is de sleutel tot operationele betrouwbaarheid. Wij bieden onze klanten een servicecontract met regelmatig preventief onderhoud van je koelinstallaties door een ervaren monteur. Zo voorkomen we problemen die je productieproces verstoren.

24/7 servicecontract

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar voor onze klanten. Heb je een probleem? Dan zijn we er zo snel mogelijk. Onze monteurs zijn deskundig en ervaren in koelcelreparaties. Onze bedrijfsauto's zijn uitgerust met een groot assortiment aan koeltechnische materialen en gereedschappen zodat we je probleem ter plekke kunnen oplossen.

Monitoren met sensoren

We maken gebruik van sensoren waarmee we je installatie ook op afstand kunnen monitoren. Is er een probleem? Dan kan onze monteur gelijk in het systeem kijken om de oorzaak te zoeken. Zo kunnen snel schakelen en je probleem binnen de kortste keren oplossen. Bij een storing krijgen we automatisch een melding. Soms zijn we al ter plaatse voordat onze klant heeft gemerkt dat er een storing is.

Gecertificeerde monteurs

Wij zijn STEK-gecertificeerd. We hebben alle benodigde certificaten voor koelcelreparatie in huis en zijn volledig op de hoogte van alle regelgeving betreffende kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de uitfasering van schadelijke koudemiddelen.

STEK

De F-gassen-verordening geeft aan dat onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden door bedrijven en monteurs die gecertificeerd zijn om te werken met F-gassen. Deze bedrijven zijn herkenbaar aan een F-gassennummer en worden regelmatig door onafhankelijke keuringsinstantie NoNo geauditeerd.

Milieu, veiligheid en hygiëne

Elke eigenaar van een koelinstallatie moet voldoen aan de Europese en Nederlandse regelgeving over milieu, veiligheid en hygiëne. Voor eigenaren van koelinstallaties zijn de F-gassen verordening en de PED (Pressure Equipment Directive) het meest van toepassing.

Huidige regelgeving koudetechniek:

• Europese F-gassen verordening (voorheen STEK): eisen t.a.v. lekdichtheid van de koelinstallatie
• PED (Pressure Equipment Directive: eisen die de veiligheid van drukapparatuur waarborgen (CE-markering)
• EPBD (Energy Performance of Buildings Directive): eisen t.a.v. energieprestatie
• HACCP en CBL keuringen

Voordelen van ons servicecontract

  • Altijd een servicemonteur beschikbaar.
  • Snelle en flexibele reacties op storingen.
  • Monteurs met veel ervaring en productkennis.
  • Alle benodigde certificaten zijn binnen.
  • Kennis van de Nederlandse en Europese wetgeving.
  • Goed uitgeruste bedrijfsauto’s waarmee we bijna alle problemen gelijk kunnen oplossen.

Contact Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar.

Meer weten over ons servicecontract? We kijken graag naar je situatie en vertellen je hoe we jou het beste kunnen helpen.