Service en onderhoud koudetechniek

Het onderhoudscontract van Vink Koeltechniek biedt zekerheid: Vink reageert snel en flexibel, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Servicemonteur koeltechniek

Service en onderhoud van uw koelinstallatie is de sleutel tot operationele betrouwbaarheid van uw koelinstallatie. Vink Koeltechniek biedt haar klanten een servicecontract aan met regelmatig preventief onderhoud koelinstallaties door een monteur koudetechniek.

24/7 servicecontract

Vink is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en reageert snel. De monteurs van Vink zijn deskundig en ervaren in koelcelreparaties. De bedrijfsauto's zijn standaard uitgerust met een uitgebreid assortiment aan koeltechnische materialen en gereedschappen zodat het probleem snel verholpen kan worden.

Reserveonderdelen koeling

Vink levert ook reserveonderdelen koeltechniek voor de volgende merken: Viessmann, Gene Glace, Buus, Scotsman, Staff, Ziegra en Manitowoc.

Milieu, veiligheid en hygiëne

Elke eigenaar van een koelinstallatie dient te voldoen aan de Europese en Nederlandse regelgeving m.b.t. milieu, veiligheid en hygiëne. Voor u als eigenaar zijn de F-gassen verordening en de PED (Pressure Equipment Directive) het meest van toepassing.

Huidige regelgeving koudetechniek:

• Europese F-gassen verordening (voorheen STEK): eisen t.a.v. lekdichtheid van de koelinstallatie
• PED (Pressure Equipment Directive: eisen die de veiligheid van drukapparatuur waarborgen (CE-markering)
• EPBD (Energy Performance of Buildings Directive): eisen t.a.v. energieprestatie
• HACCP en CBL keuringen

STEK gecertificeerd

De F-gassen verordening geeft aan dat onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden door bedrijven en monteurs die F-gassen gecertificeerd zijn. Deze bedrijven zijn herkenbaar aan het STEK-logo (www.stek.nl).

Gecertificeerde monteurs

Vink Koeltechniek is Stekgecertificeerd, heeft alle benodigde certificaten voor koelcelreparatie in huis en is volledig op de hoogte van alle regelgeving betreffende kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de uitfasering van schadelijke koudemiddelen.

Voordelen servicecontract koeltechniek

  • 24 uur en 7 dagen per week servicemonteur koeltechniek beschikbaar
  • Snelle en flexibele reactie van vakkundige monteurs
  • Monteurs beschikken over ruime ervaring en productkennis
  • In bezit van alle vereiste certificering
  • Bedrijfsauto's zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment aan koeltechnische onderdelen en gereedschappen.

Koelinstallatie met sensoren

Een koelinstallatie moet altijd blijven draaien, daarom voorziet Vink in onderhoudscontracten met de garantie om een storing binnen een maximale tijd te verhelpen. Vink monitort de installaties actief door middel van sensoren in de koelinstallaties.

Hoe het werkt

Op het kantoor van Vink kan op een machine ingelogd worden om te checken wat er aan onderhoud nodig is. Een storing krijgt Vink automatisch per e-mail binnen, zo kan het zijn dat Vink al ter plaatse is om het probleem op te lossen zonder dat het bedrijf heeft gemerkt dat er een storing is.

Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar. Monteur Koeltechniek

Bent u op zoek naar een goede servicemonteur koeltechniek voor installatie en onderhoud van uw koelinstallatie? Alle monteurs van Vink Koeltechniek beschikken over ruime productkennis en ervaring.

koeltechniek onderdelen bestellen?

Wilt u koeltechnische onderdelen bestellen? Vink Koeltechniek geeft persoonlijk advies en levert onderdelen van de volgende merken:
Viessmann - Geneglace - Buus - Scotsman - Staff - Ziegra - Manitowoc
Voor het bestellen van onderdelen is het van belang om het merk, type en serienummer door te geven.