Afkoelen en invriezen

Vink Koeltechniek heeft alle know-how in huis om uw product kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig af te koelen en in te vriezen.

Snelkoelers en koelcellen

Het snel terugkoelen van verse producten of vers bereide producten is nodig om de smaak en kwaliteit van het product te behouden en te voldoen aan de wettelijke richtlijnen voor voedselveiligheid.

Vink koeltechnische oplossingen

Vink Koeltechniek is expert in vriestechnologie en levert koelcellen, chillers, snelkoelers, snelvriezers, en op maat gemaakte koeltechnische oplossingen die passen in uw productieproces. Vink levert duurzame koudetechniek met gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen.

Snelvriezers en chillers

Invriestechnologie is van belang voor het conserveren en verwerken van levensmiddelen. Een korte invriestijd geeft minder uitdroging en de structuur van het product blijft beter intact. Hoe sneller je invriest, hoe minder water vrij komt bij ontdooiing. Zo is het product na het ontdooien net zo vers als voorheen. Vink levert hoge kwaliteit snelvriezers en chillers.

Hygiëne en HACCP-eisen

De eisen met betrekking tot de verwerking van bederfelijke producten worden steeds strenger. Zowel op het gebied van koeltechniek als van HACCP en hygiëne. Richtlijnen van de overheid geven aan dat de temperatuur van voedsel binnen 90 minuten van +70ºC naar +3ºC moet dalen om op een veilige manier snel terug te koelen.

Expertise in koeltechniek

Vink Koeltechniek kent de eisen en vooral ook de mogelijkheden binnen de koel- en vriestechniek en zet deze expertise in om de beste oplossing te vinden voor haar klanten. Neem contact op met Vink Koeltechniek voor de beste koeltechnische oplossing voor uw product.

Expert in snelvriezen en snelkoelen

Wilt u kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig invriezen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.