Vink Koeltechniek

Vink pand_300dpi (1 of 1)

Specialist in koudetechniek

Koeltechnisch bedrijf

Vink Koeltechniek is al 30 jaar gespecialiseerd in het faciliteren van koel en vriestechniek voor commerciële en industriële organisaties

Betrouwbaar en innovatief

De afgelopen dertig jaar heeft Vink zich bewezen als een betrouwbaar en innovatief koeltechnisch bedrijf. Voor Vink zit de mooiste uitdaging in het realiseren van de wensen van haar klanten door samen te zoeken naar de meest duurzame koeloplossing en het vervolgens op maat maken van de gekozen koeltechnische oplossing.

Koeltechniek Zuid-Holland

Het bedrijf Vink Koeltechniek Zuid-Holland bevindt zich in Bergambacht. Aan de Timmerfabriekstraat 16 hebben we een eigen productieruimte waar innovatieve koeltechniek bedrijven wordt ontworpen en getest. Waar andere koeltechnische bedrijven alleen locaal of regionaal werken, is Vink werkzaam in heel Nederland als koeltechnisch bedrijf. Onze monteurs zijn ervaren, hebben alle vereiste papieren en leveren snelle service.

Kies voor service bij koeltechnische bedrijven

Op zoek naar goede commerciële en industriële koudetechniek voor uw bedrijf? Kunt u moeilijk kiezen uit het scala van koeltechnische bedrijven? Vink Koeltechniek Zuid-Holland hecht grote waarde aan persoonlijke service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij willen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen als het gaat om koeltechniek.

Kostenbesparende oplossingen koeltechniek

Dit ontzorgen begint al in het offerte- en ontwerpstadium waarbij samen met de klant gezocht wordt naar een duurzame en kostenbesparende oplossing in koeltechniek. Maar ook na installatie van de koeltechniek blijft Vink u graag van dienst met onderhoud en advies.

Persoonlijke aanpak voor koeltechniek bedrijven

Deze persoonlijke aanpak van meedenken en ontzorgen van de opdrachtgever in combinatie met de goede prijskwaliteitverhouding zorgt al decennialang voor een tevreden klantenkring die uit alle koeltechnische bedrijven Vink heeft gekozen als hun partner voor koeltechniek.

De kernwaarden van Vink koeltechnisch bedrijf

Betrouwbaar, praktisch, innovatief en flexibel. Dat zijn de kernwaarden van Vink Koeltechnisch bedrijf. In de afgelopen 30 jaar heeft Vink haar leidende marktpositie bewezen in de commerciële en industriële koeltechniek.

Hoe kunnen we u helpen?

+31 (0) 182 342 239