Koelcel op maat

Maatwerk koelvitrine glas

Klantgerichte aanpak

Koelcel op maat

Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze koelcel pagina.

Elke onderneming is uniek en heeft specifieke behoeften met betrekking tot een koelcel op maat of vriescel op maat. Tachtig procent van de koudetechniek die Vink levert, is daarom uniek vakwerk. Vink levert efficiënte koeling op maat die aansluit bij de behoeften van de klant. 

Innovatieve koelcellen op maat

Vink Koeltechniek luistert naar de wensen van de klant. Vink kiest niet voor standaardoplossingen maar is flexibel en innovatief in het creëren van koelcellen op maat. Dankzij productkennis en ruime onderzoeksmogelijkheden in de fabriek is Vink Koeltechniek in staat te testen en aanpassingen door te voeren waar nodig. Op die manier wordt de meest betrouwbare en efficiënte oplossing geboden aan de klant.

Klant staat centraal bij koeling op maat

Vink geeft onafhankelijk advies, denkt buiten de gebaande paden en levert een op maat gemaakte oplossing aan de klant. Door technische kennis en ruime ervaring zijn de experts van Vink goed in staat om snel op de vraag van de klant in te spelen.

Koelcel op maat - vriescel op maat

In het ontwikkelproces van een koelcel op maat of een vriescel op maat worden kritische vragen gesteld, zoals:
- Kan een andere koeltechniek worden toegepast dan de gangbare?
- Hoe kan de koelinstallatie zo energiezuinig mogelijk gemaakt worden?
- Kan er warmteterugwinning worden toegepast?
- Kunnen natuurlijke koudemiddelen toegepast worden die minder schadelijk zijn voor het milieu?

We denken graag met u mee

Uit de vele factoren die meespelen zoals energieverbruik, prijs, milieu en betrouwbaarheid, wordt de beste oplossing voor de klant gevonden. Welke koeling op maat u ook nodig heeft, we vertellen u graag meer in een oriënterend gesprek.

 

 

De oplossing

Oriënterend gesprek

Op een no-nonsense manier wordt vanuit de praktijk gezocht naar een koeltechniek die past bij de klant. Samen met de opdrachtgever wordt op basis van ervaring en technische kennis een oplossing gezocht die passend is voor de klant.

Vrijblijvende offerte

Vink Koeltechniek heeft jarenlange ervaring in de industriële koeltechniek en rekent een installatie uit die naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij zijn capaciteit, kwaliteit, energieverbruik en duurzaamheid kernwoorden.

Koeltechniek op maat gemaakt

Betrouwbare koudetechniek die werkt, met een hoge kwaliteit van de producten en service die geleverd worden door Vink Koeltechniek BV. Die koelcel doet wat het moet doen, en blijft dat ook doen.